Sending out test WUs for linux 32/64 bit
log in

Advanced search

Message boards : News : Sending out test WUs for linux 32/64 bit

1 · 2 · Next
Author Message
Profile rebirther
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist
Avatar
Send message
Joined: 2 Jan 13
Posts: 3214
Credit: 22,879,153
RAC: 15
Message 70 - Posted: 2 Dec 2014, 17:29:09 UTC

There are now some test WUs for linux32/64. The tests take only some seconds. Pls report any problems.

-Reb

DeleteNull
Volunteer tester
Send message
Joined: 29 Nov 14
Posts: 24
Credit: 2,531,637
RAC: 0
Message 71 - Posted: 2 Dec 2014, 17:59:07 UTC - in response to Message 70.
Last modified: 2 Dec 2014, 18:02:54 UTC

Linux 32 bit errored out with file *** absent.
This is the job.xml:

<job_desc>
<task>
<application>llr32</application>
<append_cmdline_args/>
</task>
<unzip_input>
<zipfilename>srbase_l32_00002.zip</zipfilename>
</unzip_input>
</job_desc>

...and srbase_l32_00002.zip contains only one file llr.ini ?

-----------
same error with linux 64bit, the zip contains only the ini-file.

Profile DoctorNow
Avatar
Send message
Joined: 28 Nov 14
Posts: 16
Credit: 776,321
RAC: 8
Message 72 - Posted: 2 Dec 2014, 18:01:10 UTC
Last modified: 2 Dec 2014, 18:01:47 UTC

Hm, doesn't work under my Virtual openSuse 11.4 (process exited with code 1-error).
But maybe it's too old in either way - didn't update it for a while due to not using it anymore...
____________
2126*396^65889+1 and 7218*991^50722-1 are my Primes!
Proud member of BOINC@Heidelberg
My BOINC-Stats

Profile rebirther
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist
Avatar
Send message
Joined: 2 Jan 13
Posts: 3214
Credit: 22,879,153
RAC: 15
Message 73 - Posted: 2 Dec 2014, 18:10:33 UTC - in response to Message 71.

Linux 32 bit errored out with file *** absent.
This is the job.xml:



llr32



srbase_l32_00002.zip



...and srbase_l32_00002.zip contains only one file llr.ini ?

-----------
same error with linux 64bit, the zip contains only the ini-file.


Yes, only the ini file. The absent error is there because the expected file (lresults.txt) was not created anyway.

WTBroughton
Send message
Joined: 1 Dec 14
Posts: 1
Credit: 569,239
RAC: 791
Message 74 - Posted: 2 Dec 2014, 18:22:02 UTC - in response to Message 70.

Getting the following errors on this computer using 64bit Linux Mint

Computer
--------
CPU type AuthenticAMD
AMD Phenom(tm) 8600 Triple-Core Processor [Family 16 Model 2 Stepping 2]
Number of processors 3
Coprocessors NVIDIA GeForce GTX 460 (1023MB) OpenCL: 1.1
Operating System Linux 3.11.0-12-generic
BOINC version 7.2.7
Memory 7985.63 MB


Stderr output
-------------
<core_client_version>7.2.7</core_client_version>
<![CDATA[
<stderr_txt>
17:51:24 (19109): wrapper (7.5.26012): starting
17:51:24 (19109): wrapper: running ../../projects/srbase.myfirewall.org_sr5/llr64 ( -d -oPgenOutputFile=primes.txt -oPgenInputFile=input.prp -oDiskWriteTime=10 -oOutputIterations=10000 -oResultsFileIterations=99999999)
17:51:25 (19109): llr64 exited; CPU time 0.000000
17:51:25 (19109): called boinc_finish(0)

</stderr_txt>
<message>
upload failure: <file_xfer_error>
<file_name>test_wu_52_0_0</file_name>
<error_code>-161</error_code>
</file_xfer_error>

</message>
]]>

Stderr output
-------------
<core_client_version>7.2.7</core_client_version>
<![CDATA[
<stderr_txt>
17:51:25 (19114): wrapper (7.5.26012): starting
17:51:25 (19114): wrapper: running ../../projects/srbase.myfirewall.org_sr5/llr64 ( -d -oPgenOutputFile=primes.txt -oPgenInputFile=input.prp -oDiskWriteTime=10 -oOutputIterations=10000 -oResultsFileIterations=99999999)
17:51:26 (19114): llr64 exited; CPU time 0.000000
17:51:26 (19114): called boinc_finish(0)

</stderr_txt>
<message>
finish file present too long
</message>
]]>

Profile rebirther
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist
Avatar
Send message
Joined: 2 Jan 13
Posts: 3214
Credit: 22,879,153
RAC: 15
Message 75 - Posted: 2 Dec 2014, 18:34:26 UTC
Last modified: 2 Dec 2014, 18:37:25 UTC

I know the problem now. The wrapper file cant decompress the zip file which included the config file.

Edit:
The other test without the zip doesnt work too. Need more time to check :(

DeleteNull
Volunteer tester
Send message
Joined: 29 Nov 14
Posts: 24
Credit: 2,531,637
RAC: 0
Message 76 - Posted: 2 Dec 2014, 18:38:34 UTC - in response to Message 75.

?? confusion with version 03 (linux32):

the xml assigns a ...002.zip but available ist ...003.zip

...and 003.zip (348 byte) contains only the ini-file.

Profile rebirther
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist
Avatar
Send message
Joined: 2 Jan 13
Posts: 3214
Credit: 22,879,153
RAC: 15
Message 77 - Posted: 2 Dec 2014, 18:43:44 UTC - in response to Message 76.

?? confusion with version 03 (linux32):

the xml assigns a ...002.zip but available ist ...003.zip

...and 003.zip (348 byte) contains only the ini-file.


Wait a minute. I will create another app without the zip.

Profile rebirther
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist
Avatar
Send message
Joined: 2 Jan 13
Posts: 3214
Credit: 22,879,153
RAC: 15
Message 78 - Posted: 2 Dec 2014, 18:55:00 UTC

I will test now piece for piece.

Profile rebirther
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist
Avatar
Send message
Joined: 2 Jan 13
Posts: 3214
Credit: 22,879,153
RAC: 15
Message 79 - Posted: 2 Dec 2014, 19:23:02 UTC
Last modified: 2 Dec 2014, 19:23:16 UTC

Now it should be working. Linux is a bit more different against windows and I need todo more things with the config. The 64bit app is working but I cant test 32bit.

DeleteNull
Volunteer tester
Send message
Joined: 29 Nov 14
Posts: 24
Credit: 2,531,637
RAC: 0
Message 80 - Posted: 2 Dec 2014, 19:43:58 UTC - in response to Message 79.

Now it should be working. Linux is a bit more different against windows and I need todo more things with the config. The 64bit app is working but I cant test 32bit.


Linux 32 - v008 seems to be o.k. Most of the WU are o.k., some with error: CHILD_EXIT_FAILED

This can be if the child (LLR) finished to fast. We need longer WU (about one minute) to verify.

Profile rebirther
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist
Avatar
Send message
Joined: 2 Jan 13
Posts: 3214
Credit: 22,879,153
RAC: 15
Message 81 - Posted: 2 Dec 2014, 20:03:45 UTC

If someone has windows 32bit tell me if its running with WU number.

Crystal Pellet
Send message
Joined: 30 Nov 14
Posts: 9
Credit: 5,296,130
RAC: 16
Message 82 - Posted: 2 Dec 2014, 20:28:42 UTC - in response to Message 81.

If someone has windows 32bit tell me if its running with WU number.

http://srbase.myfirewall.org/sr5/result.php?resultid=21456

DeleteNull
Volunteer tester
Send message
Joined: 29 Nov 14
Posts: 24
Credit: 2,531,637
RAC: 0
Message 83 - Posted: 2 Dec 2014, 20:32:26 UTC - in response to Message 81.

If someone has windows 32bit tell me if its running with WU number.


WinXP - but cannot get tasks. "0 tasks sent"

Profile rebirther
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist
Avatar
Send message
Joined: 2 Jan 13
Posts: 3214
Credit: 22,879,153
RAC: 15
Message 84 - Posted: 2 Dec 2014, 21:02:49 UTC - in response to Message 82.

If someone has windows 32bit tell me if its running with WU number.

http://srbase.myfirewall.org/sr5/result.php?resultid=21456


Thx, looks good. Tomorrow I want to make a cleanup if the last result is back.

DeleteNull
Volunteer tester
Send message
Joined: 29 Nov 14
Posts: 24
Credit: 2,531,637
RAC: 0
Message 85 - Posted: 2 Dec 2014, 21:38:57 UTC - in response to Message 84.

Tomorrow I want to make a cleanup if the last result is back.


Two of my WU will never return, they stay "in work" but disappeared.

Profile rebirther
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist
Avatar
Send message
Joined: 2 Jan 13
Posts: 3214
Credit: 22,879,153
RAC: 15
Message 86 - Posted: 3 Dec 2014, 1:44:27 UTC - in response to Message 85.

Tomorrow I want to make a cleanup if the last result is back.


Two of my WU will never return, they stay "in work" but disappeared.


I have enabled "resend lost results" in config. Try to update the project to get these 2 WUs again.

Profile rebirther
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist
Avatar
Send message
Joined: 2 Jan 13
Posts: 3214
Credit: 22,879,153
RAC: 15
Message 88 - Posted: 3 Dec 2014, 18:17:48 UTC

For linux you need GLIBC_2.14 installed or supported by the OS.

DeleteNull
Volunteer tester
Send message
Joined: 29 Nov 14
Posts: 24
Credit: 2,531,637
RAC: 0
Message 89 - Posted: 3 Dec 2014, 18:45:18 UTC - in response to Message 88.

Linux 32bit and Linux 64bit are running well!

Profile rebirther
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist
Avatar
Send message
Joined: 2 Jan 13
Posts: 3214
Credit: 22,879,153
RAC: 15
Message 91 - Posted: 3 Dec 2014, 19:35:31 UTC - in response to Message 89.

Linux 32bit and Linux 64bit are running well!


But current error:

execv() failed: : Text file busy

1 · 2 · Next
Post to thread

Message boards : News : Sending out test WUs for linux 32/64 bit


Main page · Your account · Message boards


Copyright © 2014-2017 BOINC Confederation / rebirther